luni, 8 ianuarie 2007

Revelionul in San Pedro de Atacama, Chile

-Chileni au un obicei interesant. In noaptea de anul nou isi ard pacatele! Mai explicit: la miezul noptii ard niste papusi imense din paie si o data cu ele si niste notite pe care sunt insemnate grijile, pacatele, durerile de care vor sa se desparta in noul an! Asa se face ca de anul nou am asistat la adevarate spectacole saltimbace cu dansatori cu torte, jongleori cu foc si papusi in flacari. Strazile au fost cu mult mai animate decat ma asteptam si atat turistii cat si localnicii se contopeau omogen in adancul acestei ultime/prime nopti a anului. Toti se imbratisau, isi urau „Feliz Ano Nuevo!” cu o sticla de sampanie in mana si nici macar politia (Carabineros) nu se sinchisea.


-asa se face ca si noi la randul nostru ne-am distrat de minune impreuna cu un cuplu de cehi si 2 nemtoaice avand o cina trainica la hotel (mersi Mirela a fost super) urmata de ceva bauturica si desert si culminand cu un bar de anul nou si ceva dansat.


Pot astfel incheia prin a spune ca am avut un Revelion reusit si ca nu prea ne-a lipsit frigul si zapada, aicea in inima desertului Atacama in Chile!

Niciun comentariu: