joi, 14 septembrie 2006

Vitejeste spre Muntele Ploios


Da aproape ca am ajuns la poalele Mount Rainier (4393m) un vulcan activ imens cu varful in nori si acoperit de zapada. Se pare ca maine va fi ziua cea dura cand voi trebui sa urc incarcat 1200m altitudine in 30km. Ah, viata pe serpentine, curata poezie! Da si nu degeaba poarta numele acela, ca sta sa ploua deja de vreo 2zile dar inca nu m-a facut fleasca.

Altfel pot sa va zic ca berea Busch a inceput sa-si mai piarda din clientela. Judecand dupa cutiile goale din santurile la margine de drum, vad tot mai rar cutii de bere Busch si tot mai multe alte marci. Se pare ca si popularitatea presedintelui acestui imperiu scade pe zi ce trece (adica se duce de rapa, sau in santuri)!

Va salut si la catarat cu mine voinicilor

2 comentarii:

Anonim spunea...

Hei,

Sunt foarte tentat sa fac o gluma-doua pe ideea muntelui ploios (poate ca chiar de aceea au ales acest nume, mai stii?), sau la adresa presedintelui (ca de exemplu, daca pui primele nume at vice-presedintelui impreuna cu numele de familie a presedintelui incepi sa intelegi cum a ajuns ca de fapt "America is screwed!").

Da, revenind la impressile tale de pe acolo, poti sa-ti imaginez ce impresie, probabil, ar avea acesti cetateni despre tine daca le-ai explica ce-i cu tine prin randul lor? Te-ar crede de pe alta planeta, in unele cazuri. Dar mai stii? Poate presupun si eu prea multe.

Oricum, bun drum inainte si sa auzim de bine.

Mircea spunea...

Mersi Gabitu,
pe aicea este lumea contrastelor: bogat-sarac, frumos-urat, prost-destept parca nu exista calea de mijloc,

Mircea