Ce inseamna totusi diferentele culinare:
Mancarea la ferma cu Terry si Denyse:
-omleta cu jumari si legume dimineata + salata de fructe
-pui la gratar cu garnitura de porumb, ciuperci, salata verde + vin si desert
-cina de pasta italiana cu vegetale, paine cu ulei de masline, vin alb romanesc (de la noi, o Feteasca ca la mama acasa!, da se gaseste si pe aici) si un desert superb cu zmeura
Mancarea la cort cu Mirela:
-branza topita, nu natural ca era cascaval, pe care aproape ca l-am transformat in lapte de la atata caldura.
-un castravete care arata foarte ciudat de la caldura, se blegise de-a binelea si avea un gust f. bizar
-unt de alune care si el se separase in ceva ulei, apa si o pasta ciudata de alune
Ah, viata de ciclist, nu stii niciodata cand manci ceva "haute-cuisine" sau ceva complet distrus de arsita de afara
3 comentarii:
Here are some links that I believe will be interested
Here are some links that I believe will be interested
Hey what a great site keep up the work its excellent.
»
Trimiteți un comentariu