marți, 25 iulie 2006

Diferenta de mancaruri

Ce inseamna totusi diferentele culinare:

Mancarea la ferma cu Terry si Denyse:

-omleta cu jumari si legume dimineata + salata de fructe
-pui la gratar cu garnitura de porumb, ciuperci, salata verde + vin si desert
-cina de pasta italiana cu vegetale, paine cu ulei de masline, vin alb romanesc (de la noi, o Feteasca ca la mama acasa!, da se gaseste si pe aici) si un desert superb cu zmeura

Mancarea la cort cu Mirela:

-branza topita, nu natural ca era cascaval, pe care aproape ca l-am transformat in lapte de la atata caldura.
-un castravete care arata foarte ciudat de la caldura, se blegise de-a binelea si avea un gust f. bizar
-unt de alune care si el se separase in ceva ulei, apa si o pasta ciudata de alune

Ah, viata de ciclist, nu stii niciodata cand manci ceva "haute-cuisine" sau ceva complet distrus de arsita de afara

3 comentarii:

Anonim spunea...

Here are some links that I believe will be interested

Anonim spunea...

Here are some links that I believe will be interested

Anonim spunea...

Hey what a great site keep up the work its excellent.
»