miercuri, 24 mai 2006

Salutari din Magog, Quebec (nu demagog!)

Aproape de 1000km la bord, cred ca diseara ii celebrez. Altfel de ieri traseul a inceput sa intre in munti (ramasitele Apalasilor) si am avut prilejul sa vad si 2 parcuri provinciale superbe precum Parc de la Yamaska si Parc du Mont Orford (unde am dormit in ploaie azi-noapte), deci lucrurile merg incet dar sigur.

Ah si azi-noapte am fost atacat!!! De o haita de ratoni care la orele 3:05AM trecute fix, au dat iama peste cortul meu si mi-au sutit croaissant (covrigii care va sa zica) din vestibul cortului. Deci inchipuiti-va ca dupa o noapte rece si ploioasa te trezesti la 3noaptea cu niste urlete ciudate (se grohaiau, se muscau unii pe altii, parca eram la gradina zoologica nu in munti), asa ca dupa ce m-am lamurit ce este am bagat restul mancarii in cort si m-am culcat pe partea cealalta. Pana si melcii, prietenii mei s-au urcat pe cortul meu (cred ca le placea ca este galben, e mai delicios) de la atata potop. Nici nu vreau sa sa inchipuiti ce fleasca si ce murdar e cortul meu acuma!

Well, cam atata deocamdata pornesc iar la drum spre nord spre Quebec City si fluviul St. Laurent de care m-am despartit de ceva timp.

Tot mai sus vrednici pionieri,

Mircea

Niciun comentariu: