luni, 4 iunie 2007

Peste trecatoarea Kamba-La

-va inchipuiti oare cum este sa urci 22km pana la altitudinea de 4700m? Sa simtiti efectele debilitante ale altitudinii si sa ai parte si de o ploaie cu grindina in care sa gasesti adapost intr-un sant sub sosea. E aproape inuman. Pentru Mirela a fost ziua cea mai grea din toata calatoria. Ore intregi urci cu 5km/h ca sa traversezi o trecatoare, de fapt cu mult mai mult decat o trecatoare, ajungi sa iti cuceresti propria nesiguranta, sa iti impingi limitele mai sus ca niciodata in albastrul imaculat al cerului.



-in plus am devenit si atractia nr. unul a turistilor "grabiti" care se inghesuiau care mai de care sa scoata pe geam aparatele foto si de filmat ca sa imortalizeze acest cuplu de "ticniti" din lumea vestului ce se plimbau prin creierii muntilor pe biciclete. Curat murdar, ce sa mai zic! Sa fi vazut grupul acesta de chinezi care s-au dat jos din microbuzul lor si toti vroiau poze individuale cu noi alaturi de bicicleta. Afara incepuse sa ploua si noi pozam ca niste "mega-star"-uri. Noroc ca ne-am facut si cu cateva sticle de apa pt. tot "efortul" nostru si pe urma ploaia s-a intentit si ei hop in autocar si noi intr-un sant amarat... Ca sa vedeti ce inseamna viata de vedeta in santuri :)


-o data in varf, sub un curcubeu inedit, privesti ca din ceruri valea indepartata de unde ai venit la sub 1000m sub tine si auzi steguletele cu rugaciuni falfaind in vant. Cineva acolo sus s-a indurat de noi si de data aceasta...

Niciun comentariu: